IPF-121 Pictorico Ultra Premium OHP Transparency Film 184 gsm



39,77 €
S DPH

Pictorico Ultra Premium OHP - průhledný film

IPF-121 Pictorico Ultra Premium OHP Transparency Film 184 gsm - Jedná se o průhledný polyesterový film, který je ideální pro výrobu negativů z digitálních dat a jako základ pro historické fotografické techniky, jako jsou platio-paladiový proces, kyanotypie, fotogram nebo gumotisk.

Velikost
množství

  Platební metody

Na místě v hotovosti, bankovním převodem nebo on-line pomocí platební brány COMGATE.

  Reklamační řád

Podmínky reklamace se řídí platnými zákony a najdete je v Obchodních podmínkách DOT OR NOT.

Pictorico Pro je transparentní film určený k potisku v barvivových i pigmentových inkoustových tiskárnách. Jedná se o průhledný polyesterový film, který je ideální pro výrobu negativů z digitálních dat a jako základ pro historické fotografické techniky, jako jsou platio-paladiový proces, kyanotypie, fotogram nebo gumotisk. Díky své vysoké kvalitě se však tento film hodí také pro předtiskovou přípravu a výrobu separačních filmů. Díky jemnosti kresby a vysoké hodnotě denzity (D-max) je schopen přenášet detaily s vysokou přesností, kterou jiné transparentní filmy na trhu nemají. Pro pořizování kontaktních kopií na klasický fotografický papír je důležité vynikající podání odstínů šedi, ale fólie Pictorico je vhodná i k barevnému potisku. 

IPF-121 je upravená verze folie Pictorico, která lépe přijímá velké množství pigmentového inkoustu a proto je vhodná pro tisk obrazů, které obsahují velké plochy tmavých odstínů.

IPF-121-A3+0-020

Specifikace

Složení
Polyester
Povrch
Polomatný
Hmotnost
184 g/m2
Typ
Photo Art
Délka role
20 m
Listů v balení
20 listů

Specifické reference

Innova-Photo-Art_Data-Sheet_2021

Innova-Photo-Art_Data-Sheet_2021_IPF-121

Ke stažení (111.46KB)

16 dalších produktů