BARTH série 916

Nejprodávanější profil z celé kolekce BARTH, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem. Rámy jsou osazeny čtyřbodovým závěsným systémem, který umožňuje jednoduchou instalaci a perfektní rozložení síly. Přítlačné svorky jsou nerezové a pod sklem je PH neutrální 200g papír.

Barth 916

VÝMĚNNÉ RÁMY BARTH

BARTH série 916

Aktivní filtry

Hotový rám BARTH série 916: Stříbrná

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Stříbrný hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

12,30 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Šedá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Šedý hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

13,73 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Přírodní bílá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Přírodně bílý hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

13,73 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Červená

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Červený hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

13,73 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Zlatá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Zlatý hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

13,73 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Bílá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Bílý hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

13,73 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Černá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Černý hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

13,73 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Černý lak

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Černý lakovaný hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

13,73 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Kartáčované stříbro

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Kartáčovaný stříbrný hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

14,03 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Kartáčovaný světlý bronz

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Světle bronzový kartáčovaný hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality,s přesným řezem a hladkým povrchem.

14,03 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Kartáčovaný bronz

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Kartáčovaný bronzový hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

14,03 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Kartáčovaná černá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Kartáčovaný černý hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

14,03 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Dub přírodní

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Přírodní dubová dýha na hliníkovém rámu. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

16,95 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Bílý dub

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Bílá dubová dýha na povrchu hliníkového rámu. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality,s přesným řezem a hladkým povrchem.

16,95 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Javor

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Javorová dýha na hliníkovém rámu. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

16,95 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Mahagon Sapele

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Mahagonová dýha na hliníkovém rámu. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

16,95 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Vlašský ořech

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Dýha z vlašského ořechu na hliníkovém rámu. Nejprodávanější profil z celé kolekce,rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality,s přesným řezem a hladkým povrchem.

16,95 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Wengé

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Wengé dýha na hliníkovém rámu. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

16,95 € Cena

Hotový rám BARTH série 916: Popelavě černá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Popelavě černý hliníkový rám. Nejprodávanější profil z celé kolekce, rámy mají zabroušené sklo pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem.

16,95 € Cena