BARTH série 1828

BARTH je exkluzivní značka vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu. Sklo má zabroušené hrany pro bezpečnou adjustaci a záda jsou vyrobena z tvrzené dřevovláknité desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem. Výrobek se vyznačuje čtyřbodovým závěsným systémem, který umožňuje jednoduchou instalaci a perfektní rozložení síly.

Barth 1828

VÝMĚNNÉ RÁMY BARTH

BARTH série 1828

Aktivní filtry

Hotový rám BARTH série 1828: Stříbrná

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Stříbrný hliníkový rám, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

 

16,95 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Zlatá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Zlatý hliníkový rám, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování s precizními komponenty. Určene pro snadne a rychle rámovaní. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

17,49 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Bílá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Bílý hliníkový rám, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Určene pro snadne a rychle rámovaní. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

17,49 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Černá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Černý hliníkový rám, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Určene pro snadne a rychle rámovaní. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

17,49 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Kartáčovaný bronz

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Kartáčovaný bronzový hliníkový rám, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

20,60 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Dub přírodní

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Povrch přírodní dubové dýhy na hliníkovém rámu, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

27,76 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Bílý dub

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Povrch bílého dubu na hliníkovém rámu, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů pro zajištění tuhosti rámu.

27,76 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Vlašský ořech

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Dýha z vlašského ořechu na hliníkovém rámu, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

27,76 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Wengé

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Povrch Wengé na hliníkovém rámu, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

27,76 € Cena

Hotový rám BARTH série 1828: Popelavě černá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Popelavě černý hliníkový rám, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

27,76 € Cena