BARTH série 1125

Exkluzivní značka vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu. Záda jsou vyrobena z eukalyptové desky vysoké kvality, s přesným řezem a hladkým povrchem. Výrobek se vyznačuje čtyřbodovým závěsným systémem, který umožňuje jednoduchou instalaci a perfektní rozložení síly. Tímto systémem jsou vybaveny rámy od velikosti 28 x 35 cm. BARTH pracuje kromě masivního dřeva i s hliníkovými profily, které jsou obaleny pravou dýhou. To znamená skutečný luxus na poli výměnných rámů. Mimo jiné jsou v nabídce i rámy pro 3D rámování objektů, které obsahují vymezovací hranolek mezi sklem a deskou.

Barth 1125

VÝMĚNNÉ RÁMY BARTH

BARTH série 1125

Aktivní filtry

Hotový rám BARTH série 1125: Stříbrná

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Stříbrný hliníkový rám, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

14,21 € Cena

Hotový rám BARTH série 1125: Šedá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Šedý hliníkový rám, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

14,44 € Cena

Hotový rám BARTH série 1125: Přírodní bílá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Přírodně bílý hliníkový rám vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

14,44 € Cena

Hotový rám BARTH série 1125: Bílá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Bílý hliníkový rám vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

14,44 € Cena

Hotový rám BARTH série 1125: Černá

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Černý hliníkový rám vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

14,68 € Cena

Hotový rám BARTH série 1125: Černý lak

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Černý lakovaný hliníkový rám vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

14,21 € Cena

Hotový rám BARTH série 1125: Dub přírodní

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Povrch přírodní dub hliníkového rámu, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů, pro zajištění tuhosti rámu.

20,06 € Cena

Hotový rám BARTH série 1125: Wengé

HOTOVÉ RÁMY BARTH

Povrch Wengé hliníkového rámu, vyznačující se vysokou kvalitou zpracování, s precizními komponenty. Konstrukce využívá nejvyšší kvalitu hliníkových spojovacích komponentů pro zajištění tuhosti rámu.

20,06 € Cena