Seřazeno podle:
  • Kazetové rámy od Larson-Juhl | vyměnné rámy s kazetovou vložkou
    Kazetové rámy od Larson-Juhl | vyměnné rámy s kazetovou vložkou
    572 Pohledy

    V nabídce hotových rámů od Larson-Juhl můžete narazit i takzvané kazetové rámy, které umožňují rámování plochých obrazů s prostorovým efektem, nebo rámování plastických plochých předmětů, jako jsou například medaile.

    více
  • FESPA Global Print Expo 2023
    FESPA Global Print Expo 2023
    450 Pohledy

    FESPA Global Print Expo 2023 se bude konat od 23. do 26. května v Messe Munich v Německu. Tato událost je přední evropskou výstavou pro tisk ve velkém formátu, sítotisk, digitální tisk a textilní tisk.Stovky vystavovatelů představí své nejnovější inovace a produkty v oblasti grafiky, dekorace, obalů, průmyslu a textilních aplikací.

    více
  • Nový showroom MARTINA STRANKY
    Nový showroom MARTINA STRANKY
    587 Pohledy

    Připravujeme staré i nové fotografie Martina Stranky pro jeho nový showroom. S velkou radostí připravujeme staré i nové fotografie od Martina Stranky. Jako je u Martina obvyklé, nebyly to formáty poštovních známek. "Normal is boring" - 225x130cm, tisk na archivní papír, kašírování na Dibond a rámování jsou pro nás normální, a nejsou nuda :)

    více
  • RÁMY BARTH od Larson-Juhl | Hotové rámy s galerijním sklem
    RÁMY BARTH od Larson-Juhl | Hotové rámy s galerijním sklem
    672 Pohledy

    Rámy BARTH od Larson-Juhl představují nejlepší nabídku hotových rámů na trhu, díky jejich vynikající kvalitě a dokonalému zpracování. Tato tradiční česká značka, která byla dříve známá pod názvem Lira, je nyní jedním z nejuznávanějších výrobců rámovacích systémů na světě.

    více
  • Radiant White 270 - bavlněný papír pro tisk fotografií a grafik
    Radiant White 270 - bavlněný papír pro tisk fotografií a grafik
    369 Pohledy

    Radiant White 270 je přírodně bílý, 100% bavlněný papír s hladkou povrchovou texturou, který garantuje archivní standardy. Photo Rag pro tisk umění.

    více
  • Jaké je dostatečné rozlišení pro kvalitní tisk?
    Jaké je dostatečné rozlišení pro kvalitní tisk?
    774 Pohledy

    Otázka rozlišení je jednodušší, než se zdá. Pro příklad si řekněme, že chceme vytisknout fotografii o rozměru 60x40 cm, jaké rozlišení je potřeba, aby byl tisk kvalitní?

    více
  • Jak mám připravit data do tisku?
    Jak mám připravit data do tisku?
    1119 Pohledy

    Jak mám připravit data do tisku? Ideální vstup představuje digitální obrazový soubor ve formátu TIFF nebo PSD s 16ti bitovou barevnou hloubkou v rozlišení 300 DPI, připraven na Vámi požadovaný rozměr, včetně vloženého ICC profilu Adobe RGB nebo sRGB, bez vrstev úprav a v případě TIFFu bez komprese, nebo s bezztrátovou kompresí LZW.

    více
  • Jak vybrat kvalitní papír pro tisk fotografií ?
    Jak vybrat kvalitní papír pro tisk fotografií ?
    1294 Pohledy

    Volba správného papíru pro vaše tisky ovlivní nejen vzhled vašeho obrazu, ale také odolnost s jakou bude odolávat stárnutí v čase. I když barvivové (dye) inkousty mají některé praktické výhody, lze dnes bez obav říci, že lepší parametry z hlediska stálobarevnosti i denzity mají obrazy vytištěné pigmentovým inkoustem. Pigmentový inkoust vyžaduje pro správné zasychání vhodnou povrchovou úpravu papíru, tzv. coating. Kvalitní archivní papír proto musí obsahovat kvalitní coating, vhodný pro potisk...

    více
  • Rámy LARSON - JUHL | české rámy 2
    Rámy LARSON - JUHL | české rámy 2
    743 Pohledy

    1990 - Díky privatizační podmínce reinvestovat veškeré vytvořené zdroje po dobu pěti let od privatizace do rozvoje společnosti byly rozšířeny a modernizovány výrobní kapacity, zavedena řada nových technologií a vybudováno distribuční středisko pro ČR a okolní země. Lira má uzavřený technologický cyklus, který začíná nákupem dřevní hmoty a končí prodejem výrobků. Výroba využívá jak moderních strojních technologií, tak klasických ručních postupů založených na historické tradici. Sortiment...

    více
  • Rámy LARSON - JUHL | české rámy 1
    Rámy LARSON - JUHL | české rámy 1
    944 Pohledy

    Leonard Schönbauer - V roce 1893 zaměstnával Schönbauer již 98 dělníků, továrna měla nejlepší strojní vybavení v porovnání s ostatními konkurenčními firmami na jihu Čech a vyvážela své výrobky nejen do všech oblastí Evropy, ale také do Orientu, Afriky a Austrálie. Výborná kvalita výrobků firmy Schönbauer byla v 80. a 90. letech 19. století oceněna řadou medailí na mezinárodních průmyslových i uměleckých výstavách.

    více
  • LARSON-JUHL - české rámy
    LARSON-JUHL - české rámy
    565 Pohledy

    LARSON-JUHL - české rámyS velkou radosti informujeme, že nastartovali jsme spoluprací s českým výrobcem hotových rámů a rámových profilů - dřív Lira, dnes Larson-Juhl z Českého Krumlova.LARSON JUHL - náš nový dodavatel.Larson-Juhl je přední výrobce a distribut

    více
  • Martin Stranka získal prestižní cenu - IPA 2022
    Martin Stranka získal prestižní cenu - IPA 2022
    1159 Pohledy

    Martin Stranka získal prestižní cenu - Photographer of the Year - International Photography Awards™Martine, je to fantastické a šílené zároveň :) Blahopřejeme!!!

    více
Showing 13 to 24 of 31 (3 Pages)