INBLADE vertikální řezací nůž



3 944,60 €
S DPH

Vertikální nůž INBLADE

Vertikální řezací nůž Inblade řeže všechny materiály používané při výrobě a adjustaci fotografií a grafik.

Velikost
množství

  Platební metody

Na místě v hotovosti, bankovním převodem nebo on-line pomocí platební brány COMGATE.

  Reklamační řád

Podmínky reklamace se řídí platnými zákony a najdete je v Obchodních podmínkách DOT OR NOT.

Vertikální řezací nůž Inblade je ideálním nástrojem pro všechny, kteří ve svojí práci potřebují formátovat nejrůznější materiály, používané při výrobě a adjustaci obrazů a fotografií. Díky spolehlivému systému lineárního vedení ložisek hlavní rukojeti a celkově robustní konstrukci je zaručena vysoká přesnost a hladký řez.

Systém výměnné řezací hlavy vám umožňuje jednoduše měnit nože, určené pro různé materiály a je připraven i pro použití nejrůznějších nástrojů v budoucnu. Bez ohledu na to, zda pracujete s pěnovými deskami, sendvičovými materiály nebo galerijním sklem, tento nůž dokáže zvládnout formátování materiálů až do délky 305 cm. Je dostupný i v dalších velikostech, 165, 210 a 250 cm. Maximální tloušťka řezaného materiálu je 20 mm, v závislosti na použité čepeli.

Vertikální konstrukce nože má jednoznačnou výhodu nejen v úspoře místa na pracovišti, ale také v bezpečné manipulaci s řezaným materiálem. Materiál není potřeba pokládat na stůl a riskovat prasknutí nebo ohnutí, ale rovnou řezat ve vertikální poloze na menší díly, se kterými už je manipulace snadnější.

Pokud se pro vertikální řezací nůž Inblade rozhodnete, ušetříte čas i peníze. Díky vlastnímu formátování se nebudete muset spoléhat na dodavatele materiálů a jejich vysoké poplatky za přířezy. Navíc se vyhnete prodlevám způsobeným dodacími lhůtami. Vertikální řezací nůž Inblade je skvělým pomocníkem, který vám umožní nezávislost a efektivitu při zpracování různých materiálů pro vaše projekty.

Vertikální řezačka Inblade je dodávána se dvěma různými řezacími noži (další lze dokoupit):

• nůž pro řezání hliníkových kompozitů do tloušťky 4 mm
• nůž pro řezání polotvrdžxh materiálů do tloušťky 13 mm

72 85 61

Specifické reference

Související produkty

13 dalších produktů